Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

Biblioteca de Música, Teatre i Dansa


La biblioteca romandrà tancada del 6 al 13 d'abril de 2015 per reestructuració de la col·lecció.


Ofereix al públic més de 12.000 volums que arrepleguen el millor de l'edició nacional especialitzada dels últims 20 anys, així com una cuidada selecció de monografies estrangeres i una col·lecció important d'obres ja descatalogades que converteixen a aquesta Biblioteca en un referent obligat per al desenvolupament de la recerca en Música, Teatre i Dansa a la Comunitat Valenciana.


Així mateix, posa a la disposició del públic la consulta en sala de l'hemeroteca, el visionat dels enregistraments de teatre i dansa que integren la videoteca i l'audició de la creixent fonoteca del Centre.


Els usuaris del Centre poden gaudir, a través del tràmit del carnet de Biblioteca, del préstec domiciliari de la majoria dels volums de les col·leccions bibliogràfiques.


El Centre difon regularment informació sobre les noves incorporacions a les seues col·leccions, així com convocatòries culturals i cursos d'especialització per a estudiants i professionals, a través de Facebook.


Els horaris d'atenció presencial en la biblioteca són: dilluns, dimarts i dimecres de 10,30 a 14 h.


Per a concertar una cita amb la biblioteca fora de l'horari regular pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic i el telèfon.


Una vegada disposes de la nostra targeta de lector, podràs arreplegar llibres en préstec i també retornar-los a través del mostrador de recepció tots els dies laborables, de dilluns a dijous, de 8 a 19 h, sense interrupció, i els divendres, de 8 a 15 h.


Per a accedir al nostre préstec en horari ampliat, crida'ns, escriu-nos o realitza una reserva a través dels nostres catàlegs en línia.


Contacte:

CulturArts.

Plaça Viriato s/n. 1er. pis

46601. Valencia

Tel. 961 20 65 38. 961 20 65 00

biblioteca_culturarts@gva.es

medina_fer@gva.es


 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.