Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2015, de la presidenta de Culturarts Generalitat, per a la concessió d’ajudes a la producció i edició discogràfica per a l’any 2015. [2015/6101]

ana_ponce_2007RESOLUCIÓ de 25 de juny de 2015, de la presidenta de Culturarts Generalitat, per a la concessió d'ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'any 2015. [2015/6101]1]

 

Descarregar la resolució completa

 

Llista dels aspirants seleccionats per a realitzar les proves d'admisisón per a director assistent de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana 2015

 

PROVES D'ADMISSIÓ PER A DIRECTOR ASSISTENT DE LA JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALlTAT VALENCIANA (J.O.G.V.) 2015

asisitent

Reunit, en el dia de la data, el Tribunal de les Proves d'Admissió per a Director Assistent de la JOGV, constituït per Sra. Inmaculada Tomás Vert, responsable de la Sotsdirecció General de Música de CulturArts Generalitat, D. Manuel Galduf Verdeguer, director artístic i pedagògic de la JOGV i D. Francesc Perales Ferré, en qualitat de membre designat per la Sotsdirecció General de Música de CulturArts Generalitat, i d'acord amb els apartats 4º i 5º de les bases reguladores de la convocatòria de 2015

 


ACORDA:
Primer: Fer pública la llista dels aspirants seleccionats, sobre la base dels mèrits i aptituds reflectits en els currícula i altra documentació aportada.
Segundo: Convocar als aspirants seleccionats el pròxim dia 20 de juliol de 2015, a les 10,00 h., en l'Auditori de Rafelbunyol (C/Comunitat Valenciana, 19, Rafelbuynol) per a la realització de la primera fase de les proves, d'acord amb l'especificat en la base 5º de l'esmentada convocatòria.


Descarregar el llistat

 

 

Actes amb el resultat de les audicions per a formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana 2015

_l2w8118Actes amb el resultat de les audiciones per a formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

 

Fagot

Viola

Viola reserva

Contrabaix
Violí
Arpa
Violoncel
Percussió
Trompa
Flauta

 

 

Llistat d'admesos a les audicions per a formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana 2015

Audicions Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana 2015
Palau dels Arts Reina Sofia
Avinguda del Professor Lopez Piñero, 1 46006 València

 

Per a poder realitzar les proves selectives, els aspirants hauran d'anar proveïts amb el seu DNI, passaport o NIE.

Les proves de les diferents especialitats es realitzaran en planta -3 (Sala A o Sala B), excepte PERCUSSIÓ, que tindrà lloc en la Planta 9 (Sala d'Assaig B) del Palau dels Arts Reina Sofia, entrada pel CONTROL D'ACCÉS/PORTA D'ARTISTES (al nivell de les llacunes que voregen al Palau), on hauran d'acreditar-se presentant el Dni. Es comunica als aspirants que les distàncies dins del recinte del Palau dels Arts Reina Sofia són considerables, la qual cosa haurà de tenir-se en compte per a poder concórrer a l'hora de citació.

S'adverteix que, en el cas d'acudir amb un pianista acompanyant, aquest també haurà d'acreditar-se en seguretat, per la qual cosa és necessari comunicar al Departament d'Unitats Artístiques el seu nom complet i NIF o NIE.
No podrà realitzar-se cap canvi de l'ordre establit de citació.

València, 20 de febrer de 2015

Descarregar llistat amb indicació de l'hora de l'audició.


 

jogn

26/02/2015

Fagot

2/03/2015 Viola
2/03/2015

Contrabaix

2/03/2015

Violí

3/03/2015

Arpa

3/03/2015

Violoncel

4-5/03/2015

Percussió

9-10/03/2015

Trompa

11/03/2015

Flauta

 

 


 

 

 

 

 

 

 

PROVES D'ADMISSIÓ PER A DIRECTOR ASSISTENT DE LA JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV) -ANY 2015-

La JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT (J.O.G.V.), dependent de la Sotsdirecció General de Música de CulturArts Generalitat, realitza la present convocatòria d'Audicions de Selecció per a ocupar la plaça de Director Assistent de la JOGV.

 

cartel-15web

Descarregar les bases de la convocatòria

 

Descarregar la instància editable (obrir amb acrobat reader)

 

AUDICIONS DE SELECCIÓ PER A la JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV) - ANY 2015 -

La JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT (J.O.G.V.), dependent de la Sotsdirecció General de Música de CulturArts Generalitat, realitza la present convocatòria d'Audicions de Selecció per a cobrir les vacants de la JOGV en les següents especialitats instrumentals:

 

Instrument Nº de places
Flauta 3
Fagot 3
Trompa 4
Violí 13
Viola 8
Violoncel 9
Contrabaix 4
Percussió 6
Arpa

2


 

 

Descarregar les bases de la convocatòria

 

Descarregar la instància editable (obrir amb acrobat reader)

 

El termini d'inscripció finalitza el 9 de febrer de 2015

 

Listado definitivo de admitidos y excluidos al proceso selectivo para la cobertura plaza pianista

There are no translations available.

Listado definitivo de admitidos y excluidos al proceso selectivo para la cobertura de 1 plaza de pianista, para cubrir las necesidades del BALLET DE LA GENERALITAT, en la temporada artística 2014

listadodefinitivo.jpg

 

RESOLUCIÓN de 20 de enero de 2014 del Director General de CulturArts Generalitat, por la que se convoca proceso selectivo para la cobertura de 1 plaza de pianista, para cubrir las necesidades del BALLET DE LA GENERALITAT, en la temporada artística 2014.

There are no translations available.

ana_ponce-cursoTeniendo en cuenta la necesidad del BALLET DE LA GENERALITAT, y al objeto de poder atender la programación de la nueva temporada artística que se inicia en el mes de enero de 2014, de conformidad con lo dispuesto en el Decreto 5/2013, de 4 de enero del Consell por el que se aprueba el Reglamento de organización y funcionamiento de CulturArts Generalitat, así como en la Ley de presupuestos de la Generalitat para 2014 se convoca proceso selectivo para cubrir una plaza de  Pianista de Ballet, mediante contrato laboral temporal de naturaleza artística y a tiempo parcial (50% de la jornada), para atender las necesidades del BALLET DE LA GENERALITAT durante la temporada artística 2014.

 

Relación de admitidos y exluidos

 

Descargar las bases completas y la solicitud

 


 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.