Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

El festival Ensems clausura la seua 37a edició amb l'Orquestra de la Comunitat Valenciana

orquesta_comunitat_valenciana. El concert serà demà divendres 29 de maig en el Palau de les Arts

València.- La 37a edició del festival de música contemporània Ensems es tanca amb l'actuació de l'Orquestra de la Comunitat Valenciana dirigida per Thierry Fischer.

El concert serà demà divendres 29 de maig a les 20 hores en l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía.

El programa del concert estarà compost per les peces Three Illusions for Orchestra d'Elliott Carter, Le ciel. Tout a l'heure encore si limpide, soudain se trouble horriblement... de Michael Jarrel, Wu Xing (els cinc elements) Suite per a Orquestra de Qigang Chen i Eos (Goddess of the Dawn) A Ballet for Orchestra d'Augusta Read Thomas.


 

Llegiu-ne més...
 

Ensems encara la seua recta final amb una conferència de Tomás Marco i l'actuació de Spanish Brass Luur Metalls

spanish_brass. El concert serà demà 28 de maig a les 20.00 hores en el Palau de les Arts

València.- El festival de música contemporània Ensems celebra demà la seua penúltima jornada amb una conferència de Tomás Marco, que s'emmarca en la 36a edició de les Trobades sobre composició musical que es tanquen amb esta intervenció, i un concert de la formació Spanish Brass Luur Metalls que se celebrarà a les 20.00 hores en l'Aula Magistral del Palau de les Arts Reina Sofía.

La conferència de Tomás Marco, que serà a les 17.00 hores en la seu de la SGAE porta per títol Eliott Carter: la modulació mètrica com a forma i contingut.


Llegiu-ne més...
 

Ensems programa un concert de Vicent Llimerá i Miguel Ángel Berbis

llimera. El concert serà demà 27 de maig a les 20.00 en La Beneficència

València.- La 37ª edició del festival de música contemporània Ensems continua amb les seues activitats amb la celebració d'una conferència-concert en el Centre Cultural La Beneficència.

Intervindran en este acte Vicent Llimerá amb la conferència la Sequenza VII de Luciano Berio i Miguel Ángel Berbis amb la conferència Evolució dels dispositius que s'utilitzen en la música electrònica.

El programa del concert serà el següent: Six Metamorphoses after Ovid de Benjamin Britten, Sonata per a oboé de Heinz Hollinger, Sequenza VII per a oboé de Luciano Berio, Ricercare una Melodia de Jonathan Harvey i Estudi I per a oboé i electrònica d'Aitor Llimerá Galduf.


Llegiu-ne més...
 

Ensems dedica la seua jornada de demà a Carles Santos

carles-santos. El músic oferirà un concert en el Paranimf de la Universitat de València

València.- CulturArts seguix amb la programació de la 37ª edició del festival de música contemporània Ensems amb una jornada dedicada al músic i compositor Carles Santos, a les 17.00 hores l'historiador de la música Josep Ruvira oferirà, en l'Aula Magna de la Universitat de València, la conferència Música i interdiscursividad en l'obra de Carles Santos.

A les 19.00 hores Carles Santos, acompanyat per Inés Borrás, oferirà un concert de títol Tinc dret a un advocat.


Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 204

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.