Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

CulturArts presenta a Javier Olmeda i Miquel Carbonell en el seu Cicle de Joves Intèrprets

clarinete-javier-olmeda1weEn el concert, el dimarts 10 de febrer a les 19.30 hores en el Col·legi Major Rector Peset, s'interpretaran sonates per a clarinet i piano

València.- CulturArts continua amb el seu Cicle de Joves Intèrprets amb l'actuació el dimarts 10 de febrer, a les 19.30 hores, en el Col·legi Major Rector Peset del clarinetista Javier Olmeda acompanyat al piano per Miquel Carbonell.

Javier Olmeda i Miquel Carbonell interpretaran diverses sonates per a clarinet i piano.

En la primera part del concert les intèrprets tocaran la Sonata nº1 op.120 en Fam de Johannes Brahms i en la segona part la Sonata op.167 en Mib major de Camille Saint-Saens i la Sonata en Sib major de Francis Poulenc.

 

Llegiu-ne més...
 

CulturArts organitza una gira del Cor de la Generalitat per la Comunidad Valenciana

coroSe celebraran concerts gratuïts en les localitats de Sagunt, Sollana, Alacant, Godella i Ribaroja

València.- El Cor de la Generalitat Valenciana, unitat artística depenent de CulturArts Música, dirigida per Francesc Perales, celebra durant els pròxims dies una gira de concerts per diverses poblacions de la Comunitat Valenciana.

Els concerts seran el divendres 6 de febrer en el Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt, el dissabte 7 en el Centre Cultural de Sollana, el dimecres 11 en la Sala de Càmera de l'ADDA d'Alacant, el dijous 12 en el Teatre Capitoli de Godella i per a concloure, el divendres 13 de febrer en l'Auditori de Ribaroja.

El programa compost íntegrament per peces a capella, que el Cor de la Generalitat interpretarà en aquests concerts, s'estructura en dues parts perfectament diferenciades.

Llegiu-ne més...
 

CulturArts presenta a Alba Encinas en el seu Cicle de Joves Intèrprets

violin-barroco-alba-encina. El concert serà el dimarts 20 de gener a les 19.30 hores en el Col·legi Major Rector Peset

València.- CulturArts continua amb el seu Cicle de Joves Intèrprets amb l'actuació el dimarts 20 de gener, a les 19.30 hores, en el Col·legi Major Rector Peset de la violinista Alba Encinas acompanyada al clavicémbalo per Sabrina Martín.


 

Llegiu-ne més...
 

CulturArts convoca proves per a Director Assistent de la Jove Orquestra

cartel-15web. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana és una unitat artística depenent de CulturArts
. La plaça de director assistent de la JOGV es renova cada dos anys
El termini de presentació finalitza el pròxim 9 de febrer i les proves se celebraran el 20 de juliol

València.- CulturArts ha convocat proves de selecció per a la plaça de director assistent en la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV).

La convocatòria està dirigida a joves nascuts o residents a la Comunitat Valenciana que han acabat o en l'actualitat estiguen finalitzant els estudis de direcció d'Orquestra i nascuts després de l'1 de gener de 1981.

Els aspirants hauran de presentar el seu currículum, la seua titulació i/o expedient acadèmic i cartes de recomanació de dues dels seus professors. El termini de presentació finalitza el proper 9 de febrer.


Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 199

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.