Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

La Jove Orquestra de la Generalitat celebra entre el 21 de desembre i el 4 de gener la seua III Trobada d'aquest any 2015

jogv2015
Leonardo Marqués, subdirector de CulturArts Música, Manuel Galduf, Gjorgi Dimčevski i Rosa Cardós Coordinadora de la JOGV

. La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana és una de les Unitats Artístiques depenents de CulturArts

. Aquesta III Trobada de l'any 2015 es desenvoluparà del 21 de desembre al 4 de gener de 2016 i conclourà amb tres concerts a València, Vila Joiosa i Borriana

València.- La Jove Orquestra de la Generalitat, una de les unitats artístiques depenents de CulturArts, celebra entre el 21 de desembre i el 4 de gener la seua III Trobada d'enguany 2015.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació de músics menors de 26 anys per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors. El seu director titular i responsable pedagògic és el Maestro Manuel Galduf i compta amb dos directors assistents, Iñaki Lecumberri i Albert Gonzálvez.

Del 21 al 23 de desembre se celebraran classes amb el professorat de les diferents especialitats, del 26 al 31 seran els assajos de l'orquestra i els concerts se celebraran el dia 2 de gener en el Teatre-auditori de la Vila Joiosa a les 16.00 hores, el dia 3 en el Teatre Payà de Borriana a les 19 hores i conclourà el dia 4 amb un concert en l'Auditori del Palau dels Arts Reina Sofia a les 19 hores.


Llegiu-ne més...
 

CulturArts celebra en el Palau de les Arts la 37ª edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana

37-certamen-webCulturArts Música celebra, aquest cap de setmana, la 37ª edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de novembre que, per tercer any consecutiu, se celebra en l'Auditori del Palau dels Arts Reina Sofia.

En la primera jornada del Certamen, el dissabte 7 de novembre, actuaran les bandes guanyadores dels certàmens provincials de les seccions quarta i tercera, en sessió vespertina a partir de les 15.30 hores.
En la segona jornada del Certamen actuaran, en sessió matinal, a partir de les 10.00 hores, les bandes participants de la secció segona, i en sessió vespertina, a partir de les 16.00 hores, les bandes de la primera secció.
Cada banda interpretarà en el Certamen una obra obligada i una altra lliure; les obres obligades són totes de compositors valencians.

Llegiu-ne més...
 

El Cor de la Generalitat celebra una gira de conciertos en Homenaje a Inmaculada Tomás

There are no translations available.

inmaculadaweb. Se trata de un ciclo de cuatro conciertos con un programa a capella dirigidos por Francesc Perales
Visitarán las ciudades de Carcaixent, Algar del Palancia, Xabia y la Capilla de la Sapiencia de la Universidad de Valencia

Valencia.- El primero de estos conciertos se celebró ayer martes en la Antigua Iglesia de las Dominicas de Carcaixent, el próximo será el sábado 31 de octubre en la Iglesia de la Merced de Algar del Palancia, el martes 3 de noviembre el concierto será en la ciudad de Valencia, en la capilla de la Sapiencia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València , finalizará este ciclo el concierto ofrecido el viernes 6 de noviembre en la Iglesia de San Bartolomé de Xàbia.

Con estos conciertos se quiere recordar y rendir homenaje a la figura de Inmaculada Tomás, que nos dejó el pasado mes de junio, directora desde su creación en 1999 del Instituto Valenciano de la Música y Subdirectora de Música de CulturArts en el momento de su muerte, fue sin duda el alma mater del Cor de la Generalitat y de innumerables iniciativas musicales que han colocado a la música valenciana en el prestigioso lugar que hoy ocupa y que hubiera sido imposible sin su trabajo en el que nunca desfalleció.

Llegiu-ne més...
 

CulturArts presenta a Alexandra Baquero i Sonia Sifres en el seu cicle de Joves Intèrprets

alexandra-baquEl concert serà el dimarts 20 d'octubre a les 19.30 hores al Coleg.gi Major Rector Peset de València

Valencia.- CulturArts inicia el seu Cicle de Joves Intèrprets de la temporada 2015-16 amb l'actuació aquest dimarts 20 d'octubre, a les 19.30 hores, al Coleg.gi Major Rector Peset de la flautista Alexandra Baquero Vázquez i la pianista Sonia Sifres.

El programa d'aquest concert estarà integrat per les següents peces, en la seua primera part s'interpretarà la Sonata Hamburguer Wq.133 de Carl Philipp Emanuel Bach, el Concerto num.8 en sol major de Françoise Devienne i la Fantasia de Georges Hüe i en la segona part es podrà escoltar la Serenata a Lydia de Cadaqués de Xavier Montsalvatge i la Suite per a flauta i piano de Benjamín Godard.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 199

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.