Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

Pere Vicalet ha sigut guardonat amb el premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana (apartat Cultura), atorgat pel diari Levante-EMV i per Bancaixa..

pere_vicaletPere Vicalet, compositor, director, artista digital i catedràtic de Tecnologia Musical en el Conservatori Superior de Música de València Joaquín Rodrigo, va ser guardonat amb el premi Talent Jove de la Comunitat Valenciana (apartat Cultura), atorgat pel diari Levante-EMV i per Bancaixa. Pere rep un premi de 6.000 euros i el trofeu acreditatiu.

Pedro Vicente Caselles Mulet - Pere Vicalet - s'ha format a València i Budapest. Va estudiar inicialment Trombó i Piano en el Conservatori de Dénia. Posteriorment, després de començar Enginyeria Industrial, va estudiar Magisteri Musical en la Universitat de València i Composició (obtenint Premi Final de Carrera), Direcció d'Orquestra i Direcció de Cor en el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València. A més, també va estudiar Direcció de Banda.

En els darrers mesos ha intervingut en importants produccions com l'estrena de l'òpera amb electrònica La Mare dels Peixos com a director en el Palau dels Arts Reina Sofia, en la qual ha col·laborat Culturarts, la innovadora producció amb la Banda Simfònica de Reus per a Banda i Dj-Artista Digital Solista, i la direcció com a director convidat del CIM l'Harmònica de Bunyol, o considerada una de les millors agrupacions del territori valencià, on va estranar la seua obra L'arbre blanc.

 

La Jove Orquestra de la Generalitat rendeix homenatge al mestre Galduf amb un programa dedicat a Mahler

There are no translations available.

gadufLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) celebrarà proper dimecres 4 de gener un concert homenatge al mestre Galduf que tindrà lloc al Palau de les Arts, on aquesta formació actua per primera vegada, i amb el qual es tanca la Trobada d'hivern de l'agrupació musical.

La JOGV oferirà el concert com a homenatge a la tasca desenvolupada pel mestre Galduf, tant al capdavant de la Jove Orquestra com al llarg de tota la seua trajectòria professional i de la seua tasca pedagògica que ha marcat diverses generacions de músics valencians. Al concert participarà una plantilla de noranta músics, tant els actuals components com antics membres de la JOGV, invitats per a l'ocasió, que han volgut estar presents.

Amb aquest concert, el mestre Manuel Galduf tancarà la seua trajectòria com a director musical i pedagògic de la Jove Orquestra de la Generalitat des de la seua fundació el 1999. Després d'una tasca de tants anys, aquest homenatge vol ser una mostra de la gratitud i el reconeixement del món musical valencià a la seua llarga trajectòria professional.

Llegiu-ne més...
 

L'Institut Valencià de Cultura, Bankia i la FSMCV presenten al jurat i les orquestres per al ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana'

ndiceEl concurs se celebrarà els dies 11 i 12 de febrer en l'Auditori del Palau de les Arts Reina Sofía de València
En la categoria ‘Martín i Soler' s'han inscrit dos orquestres i en la ‘Salvador Giner' nou.

València, Finalitzat el termini per a inscriure's com a participant en la primera edició del ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana', els seus organitzadors han donat a conéixer avui la composició del jurat del Concurs i a les Orquestres participants.

El ‘Concurs Bankia d'Orquestres de la Comunitat Valenciana' està organitzat per la Direcció adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana en col·laboració amb la FSMCV i el patrocini de Bankia.

Llegiu-ne més...
 

El “Cant de la Sibil·la” se celebrará el próximo viernes en la Catedral de Valencia

There are no translations available.

img_1769webLa representación será el viernes 25 a las 19.30 horas
La celebración de este concierto es posible gracias a los siguientes colaboradores: Institut Valencià de Cultura, Cabildo de la Catedral Metropolitana de Valencia, Vicerrectorado de Cultura de la Universitat de València, Capella de Ministrers, Gremi de Campaners Valencians, Grup de Teatre Assaig, Escolanía de la Real Basílica de la Virgen de los Desamparados, Cor de la Generalitat Valenciana, Asociación de Amics del Corpus de Valencia, Fundación Bancaixa, Diputación de Valencia - Museo de Etnología, INAEM y la Asociación Cultural Comes.
La entrada al concierto es libre

Valencia. La Seo Metropolitana acoge por quinto año consecutivo el Canto de la Sibila, a cargo de Capella de Ministrers, el Cor de la Generalitat Valenciana y la Escolanía de la Basílica Vírgen de los Desamparados, que se ha presentado esta mañana en la Catedral de Valencia.

En la rueda de prensa han participado el Deán de la Catedral de Valencia, Emilio Aliaga; el director General de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos; el vicerector de Cultura e Igualdat de la Universidad de Valencia, Antonio Ariño; el director musical de Capella de Ministrers, Carles Magraner y el conservador de Patrimonio Artístico de la Catedral de Valencia, Jaime Sancho. Además han estado presentes el subdirector de Música del IVC, Leonardo Marqués; el director del Cor de la Generalitat, Francisco Perales; el gerente de la Fundación Bancaja, Antonio Vidal, y el niño solista de la Escolanía de la Virgen de los Desamparados, Alejandro Estellés.

El conjunto Capella de Ministrers dirigido por Carles Magraner interpretará, el próximo 25 de noviembre, la versión valenciana del Canto de la Sibila, como preludio a la Navidad, junto con el Cor de la Generalitat, dirigido por Francesc Perales y la Escolanía de la Virgen de los Desamparados.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 204

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.