Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

L'Orquestra de la Universitat arranca quatre nits amb la millor música de les orquestres universitàries en Serenates

orquestradeu01webEl concert serà demà 30 a les 22.30 hores en el Claustre de La Nau

València.- CulturArts L'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València actuarà demà, dimarts dia 30 de juny, en el festival Serenates amb un concert que combina la tradició musical valenciana i la música internacional.

Tots els concerts del festival Serenates, organitzat per la Universitat de València i CulturArts, se celebren en el Claustre del Centre Cultural La Nau a les 22.30 hores.

Dirigida per Hilari Garcia, l'Orquestra Filharmónica de la Universitat de València iniciarà el concert amb la Marxa Burlesca de Manuel Palau (1893-1967) una de les obres més conegudes del compositor i pedagog valencià que va realitzar una important labor d'exhumació de nombroses partitures originals valencianes.

La primera part del concert prosseguix amb una de les composicions simfòniques més famoses del músic brasiler Heitor Villalobos (1887-1959) les Bachianas Brasileiras núm. 5 amb l'actuació de la soprano Belén Roig.

En la segona part del concert l'orquestra interpretarà la simfonia núm. 8 en sol major ‘opus' 88 d'Antonin Dvorák (1841-1904) una de les composicions simfòniques més importants del compositor i una de les més reeixides del segle XIX.

Llegiu-ne més...
 

Demà concert del cor de dones A cau d'orella en el festival Serenates

musicadimcapella090617València.- Demà divendres, 26 de juny, el cor de dones A cau d'orella, dirigit per Mònica Perales, actuarà en el festival Serenates que organitzen la Universitat de València i CulturArts, en el Claustre del Centri Cultural La Nau fins al proper dia 6 de juliol.

El cor, que està format per un grup de dones d'àmplia formació musical, tant vocal com a instrumental, interpretaran un concert per a cor de dones dels segles XX i XXI. El concert inclou obres de Ralph Vaughan Williams, Francis Poulenc, Gustav Holst i d'autors contemporanis com, Velja Tormis, Juan Luis Martínez, Sonia Megías, Josep Ramon Gil-Tàrrega i Eva Ugalde, entre d'altres.

Llegiu-ne més...
 

L'Orquestra de València dirigida per Beatriz Fernández interpretaran la Simfonia “Del Nou Món” en el festival Serenates

imagen1174mweb

València, a 24 de juny de 2015. L'Orquestra de València ix de la seua seu, el Palau de la Música, per a interpretar demà dijous, dia 25 de juny, en el claustre del Centre Cultural La Nau i en el marc del festival Serenates, un variat programa en el qual destaca la Simfonia nº 9 ‘Del nou món' del compositor txec Antonin Dvorák. El concert és solidari a favor de Casa Caridad, i està organitzat per la Universitat de València i CulturArts, en col·laboració amb l'Ajuntament de València. Comptarà amb direcció de Beatriz Fernández, i participarà el pianista valencià Antonio Galera, que tocarà l'impressionista Concert per a piano en sol de Maurice Ravel. Prèviament es podrà escoltar l'obertura de l'òpera Ruslan i Ludmila de Mihail Glinka.

 

Llegiu-ne més...
 

Carles Santos i el Cor de la Generalitat inauguren el festival Serenates 2015 que se celebra en La Nau

serenates2015193esd. Onze nits de concerts a l'aire lliure al Claustre de l'edifici històric de la Universitat

València.- Demà dimecres 24 de juny Carles Santos i el Cor de la Generalitat Valenciana inauguraran el cicle Serenates 2015 que organitzen conjuntament CulturArts i la Universitat de València.

Fins al proper 6 de juliol, a les 22.30 hores, en el Centre Cultural La Nau. Per evitar les cues als espectacles, les entrades es poden adquirir ja a la web de La Tenda http://www.latenda.es/entrades o en La Tenda del Centre Cultural La Nau, a un precu de 3€.

Carles Santos i el Cor de la Generalitat ens oferiran l'espectacle Canturia cantada en el que el compositor i pianista de Vinaròs ha creat una partitura a manera de recopilatori per a un concert a 22 veus i un clarinet que reunix una selecció de passatges d'obres seues creats per a veu i cor, que serán dirigits per Dolors Ricart.


Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 206

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.