Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

El festival Ensems presenta al Cavaleri String Quartet

cq-162-original-1000x614525863f9337b3. Se celebrarà una conferència de la Trobada sobre composició musical en la SGAE i un concert del Cavaleri String Quartet en el Palau de les Arts

València.- El festival de música contemporània Ensems seguix el seu camí amb una jornada que comença a les 17.00 hores en la seu de la SGAE amb la conferència, impartida per José María García Laborda, El quartet de corda de Witold Lutoslawski, cap a un nou concepte camerístic.

 

Llegiu-ne més...
 

Ensems porta al Centre Cultural de La Beneficència a la violinista Elina Rubio

elina_rubio. El concert serà el diumenge 24 de maig a les 19.30 hores

València.- La 37ª edició del festival de música contemporània Ensems seguix el seu camí amb el concert, demà diumenge 24 de maig, a les 19.30 hores en el Centre Cultural La Beneficència, de la violinista Elina Rubio que inclou l'estrena absoluta d'una obra encàrrec de CulturArts Música Hyperludes de Francisco Coll i un estrena a Espanya Über Die Linie VII de Wolfgang Rihm.

Este recital és un exemple de versatilitat i compromís. De Bach a Francisco Coll, passant per Béla Bartók i Rihm, el programa es compromet de la millor manera amb la música actual, connectant-la amb la música del passat.

 

Llegiu-ne més...
 

El festival de música contemporània Ensems rendeix homenatge a Luis de Pablo

taller_sonoro. Celebrarà una conferència sobre la seua figura i un concert del Taller Sonor que interpretarà algunes de les seues composicions
. Esta jornada comptara amb la presència a València del compositor Luis de Pablo

València.- El festival Ensems rendix el dissabte 22 homenatge al músic Luis de Pablo. Esta jornada dedicada al compositor comença amb una conferència, en el marc de la 36ª edició de les Trobades de composició musical, que se celebrarà a les 12.00 hores en la seu de la Sgae, impartida per l'estudiós, músic i compositor Manuel Añón Escriba qui durant quinze anys ininterromputs va estudiar amb Luis de Pablo i en el 2010 va obtindre el Diploma d'Estudis Avançats amb el treball Luis de Pablo. Aproximació a un llenguatge personal. Les cinc primeres obres del seu ‘opus' oficial.


Llegiu-ne més...
 

El festival Ensems programa al grup de percussió Amores

amores_grup. El concert serà el divendres 22 de maig a les 20.00 hores en l'Aula Magistral del Palau de les Arts

València.- El festival de música contemporània Ensems continua amb la seua programació amb el concert que oferirà la formació Amores Grup de Percussió, demà divendres 22 de maig a les 20.00 hores, en l'Aula Magistral del Palau de les Arts.

Participen en el concert els tres integrants d'Amores, Jesús Salvador Chapi, Pau Ballester i Ángel García Llácer, acompanyats de Dani Flors al baix elèctric i Carles Salvador i José Luis Carreres a la percussió.


 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 203

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.