Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

La Jove Orquestra de la Generalitat inaugura les actuacions en el Teatre Romà de Sagunt a Escena

jogv_plantillaEl concert serà hui divendres 22 de juliol a les 22.30 hores

En aquest concert es presentarà l'estrena absoluta de Liebestod de Carlos Fontcuberta, encàrrec de l'Institut Valencià de Cultura
El concert estarà dirigit pel Mestre Manuel Galduf

Demà divendres 22 s'inicien les actuacions en el Teatre Romà de la XXXIII edició del festival Sagunt a Escena amb l'actuació d'una de les unitats artístiques dependents de l'Institut Valencià de Cultura la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana.Fotografía JOGV y Manuel Galduf

En el programa de la Jove Orquestra destaca l'estrena absoluta de l'obra ‘Liebestod. Barcarola per a orquestra' de Carlos Fontcuberta, compositor resident de la Jove Orquestra en aquesta temporada i encàrrec de l'Institut Valencià de Cultura.

Completen el programa d'aquest concert l'obertura de l'òpera ‘Guillermo Tell' de Gioacchino Rossini i la Simfonia núm. 9, op 70 en Mib major de Dmitri Xostakòvitx.

La JOGV va ser creada per la Llei Valenciana de la Música al maig de 1998 i el seu principal objectiu és contribuir a la formació de músics menors de 26 anys per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors.

Llegiu-ne més...
 

Llistat dels alumnes seleccionats, per als cursos de direcció de bandes i curs d'arranjaments i composició banda simfònica de Berklee València, S.L.

berklee_valenciaEn virtut del que estableixen les clausules del Conveni subscrit el 2 de maig entre CulturArts
Generalitat i Berklee Valéncia, S,L. per a la integració deis membres de les societats musicals en
els cursos de Berklee College of Music Valencia, durant 2016, una vegada finalitzat el termini de
presentació de sol'licituds el passat dia 27 de juny i després de ser avaluades per la comissió de la
Berklee College of Music, de Valencia, es fan públics els noms de les persones sol.licitants
seleccionades en qualitat d'alumnes actius i en qualitat d'alumnes oients, per al curs de Direcció de
banda simfónica i per al curs d'Arranjaments i composició per a Banda simfónica, que tindran lIoc
del 25 al 29 de juliol, ambdós inclusivament.


Descarregar el llista ací

 

La Jove Orquestra de la Generalitat comença la seua Trobada d'estiu

jogvLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana és una de les Unitats Artístiques depenents de CulturArts

. Aquesta II Trobada de l'any 2016 es desenvoluparà del 8 al 25 de juliol i conclourà amb tres concerts a Sagunt, Montserrat i Xàbia

València.- La Jove Orquestra de la Generalitat, una de les unitats artístiques depenents de CulturArts, celebra entre el 8 i 25 de juliol la seua II Trobada d'enguany.

La Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana té com a objectiu contribuir a la formació de músics menors de 26 anys per mitjà de trobades i tallers dirigits per destacats professors. El seu director titular i responsable pedagògic és el Maestro Manuel Galduf i el seu director assistent, José Vicente Leal.

Del 8 al 10 de juliol se celebraran classes amb el professorat de les diferents especialitats, del 10 al 18 seran els assajos de l'orquestra, el 18 i el 19 de juliol es realitzarà l'enregistrament de l'obra de Carlos Fontcuberta. Els concerts se celebraran el dia 22 de juliol en el Festival Sagunt a escena a les 22:30 i els dies 24 i 25 en el Festival Internacional de Música de Montserrat a les 23 hores i en la Plaça de l'Església de Xàbia a les 22:30 hores respectivament.

Llegiu-ne més...
 

Jordi Savall actua a La Nau en el marc del festival ‘Serenates’

jordi-saval240Hui, dimarts dia 5 de juliol, Jordi Savall, un dels músics catalans amb més projecció internacional, actuarà en el festival ‘Serenates' que organitza la Universitat de València i CulturArts, amb la col·laboració de l'Ajuntament de València, l'Acadèmia Valenciana de la Llengua, l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València, la Fundació Bancaixa, i la Fundació Banc Sabadell. El concert tindrà lloc a les 22.30 hores al Claustre del Centre Cultural La Nau.Jordi Savall

El concert titulat ‘La rêveuse' (la somniadora) per a la viola de gamba en els temps de Marin Marais i de Mr. de Sainte-Colombe' inclou peces tan evocadores, com ara ‘Les Voix Humaines' o ‘Les Pleurs' (‘El llanto'), obres mestres de la música de cambra i certament és el millor homenatge que podia retre un violista, a la recerca de l'expressió dels sentiments humans més profunds.

 

 

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 202

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.