Institut Valencià de la Musica

Generalitat Valenciana

El pianista Agustí Fernández porta a Ensems “Frec”, d'Hèctor Parra, una obra entre l'avantguarda europea i el món de la música improvisada

frec-ferran-cowebn. Frec (2013) és una creació conjunta del pianista i el compositor que utilitza el model de la performance
. Una gran pantalla recull en directe les accions del pianista, que toca el teclat però també explora les possibilitats de diversos objectes i de la seua pròpia veu

Aquest dimecres 4 de maig (Palau de la Música, 20.00 hores) actua per primera vegada en Ensems el pianista mallorquí Agustí Fernández, que interpretarà l'obra Frec, concebuda especialment per a ell per Hèctor Parra, fruit d'un treball conjunt desenvolupat per ambdós en 2013 arran d'un encàrrec de l'Huddersfield Contemporary Music Festival.
Descrita com "performance-experiència musical per a un pianista equipat d'un micròfon de proximitat, piano amplificat i llums", l'obra dura entorn de 50 minuts. En paraules del compositor Hèctor Parra, planteja la possibilitat de "crear una estructura pianística a gran escala que transgredeixa les fronteres que s'han erigit entre la cultura pianística provinent de l'avantguarda contemporània europea i el món de la música improvisada i d'arrels en el free jazz o en altres cultures no occidentals".

Llegiu-ne més...
 

38º Edición del Festival de Música Contemporánea

There are no translations available.

rueda_de_prensa2Presentamos la XXXVIII edición de ‪#‎Ensems‬ organizado por CulturArts Música
Toda la información ---> www.ensems.com
 

CulturArts celebra en el Palau de les Arts la 37ª edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana

37-certamen-webCulturArts Música celebra, aquest cap de setmana, la 37ª edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc els dies 7 i 8 de novembre que, per tercer any consecutiu, se celebra en l'Auditori del Palau dels Arts Reina Sofia.

En la primera jornada del Certamen, el dissabte 7 de novembre, actuaran les bandes guanyadores dels certàmens provincials de les seccions quarta i tercera, en sessió vespertina a partir de les 15.30 hores.
En la segona jornada del Certamen actuaran, en sessió matinal, a partir de les 10.00 hores, les bandes participants de la secció segona, i en sessió vespertina, a partir de les 16.00 hores, les bandes de la primera secció.
Cada banda interpretarà en el Certamen una obra obligada i una altra lliure; les obres obligades són totes de compositors valencians.

Llegiu-ne més...
 

El Cor de la Generalitat celebra una gira de conciertos en Homenaje a Inmaculada Tomás

There are no translations available.

inmaculadaweb. Se trata de un ciclo de cuatro conciertos con un programa a capella dirigidos por Francesc Perales
Visitarán las ciudades de Carcaixent, Algar del Palancia, Xabia y la Capilla de la Sapiencia de la Universidad de Valencia

Valencia.- El primero de estos conciertos se celebró ayer martes en la Antigua Iglesia de las Dominicas de Carcaixent, el próximo será el sábado 31 de octubre en la Iglesia de la Merced de Algar del Palancia, el martes 3 de noviembre el concierto será en la ciudad de Valencia, en la capilla de la Sapiencia del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València , finalizará este ciclo el concierto ofrecido el viernes 6 de noviembre en la Iglesia de San Bartolomé de Xàbia.

Con estos conciertos se quiere recordar y rendir homenaje a la figura de Inmaculada Tomás, que nos dejó el pasado mes de junio, directora desde su creación en 1999 del Instituto Valenciano de la Música y Subdirectora de Música de CulturArts en el momento de su muerte, fue sin duda el alma mater del Cor de la Generalitat y de innumerables iniciativas musicales que han colocado a la música valenciana en el prestigioso lugar que hoy ocupa y que hubiera sido imposible sin su trabajo en el que nunca desfalleció.

Llegiu-ne més...
 


Pàgina 1 de 196

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.