Rectificació obres obligades a interpretar en les audicions

Rectificació del llistat de les obres obligades per a interpretar en la segona fase de les audicions per a formar part de la Jove Orquestra de la Generalitat valenciana 2018.

 

Descargar el Anexo III con las obras

 

Convocatòria de proves d'admissió per a director assistent de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana (JOGV) – any 2018 –

banner_1024x1024webLa Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana(JOGV), dependent de la Direcció Adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura-Culturarts Generalitat, realitza la present convocatòria d'Audicions de Selecció per a seleccionar a un jove director per a ocupar la plaça de Director Assistent de la JOGV.


El termini de presentació finalitza el 28 de febrer de 2018. En les sol·licituds remeses per correu, s'entendrà per data límit la que figure en el segell corresponent a l'enviament.

 

 

Descarrega les bases de la convocatòria

 

Descarregar la instància i emplenar en Adobe acrobat reader

 

JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV) / AUDICIONS DE SELECCIÓ 2018

banner_1024x1024webJOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA (JOGV)
AUDICIONS DE SELECCIÓ 2018
La JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT (J.O.G.V.), dependent de la Direcció Adjunta de Música i Cultura
Popular Valenciana de l'Institut Valencià de Cultura-Culturarts Generalitat, convoca proves de selecció per a
cobrir les places vacants en 2018 en les següents especialitats: flauta, fagot, tuba, arpa, percussió, violí, viola i violoncel.

Termini de presentació d'instàncies fins el 28 de febrer.

 

Instrument
Flauta 3
Fagot 3
Tuba 1
Arpa 1
Percussió 6
Violí 15
Viola 4
Violoncel 6

 

Descarrega les bases completes

 

Descarrega la instància emplenable i edita-la amb l'Adobe acrobat reader

 

 

 


 

Obert el termini de presentació de candidatures per a formar part del I Taller de Creació Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

There are no translations available.

ensems_18_06_16_04webObert el termini de presentació de candidatures per a formar part del I Taller de Creació Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que se celebrarà a València els dies 14 i 15 d'abril dins de la programació de l'edició 2018 del Festival Ensems. Teniu fins el dia 28 de febrer per fer-nos arribar els vostres treballs. Gràcies per participar!


Abierto el plazo de presentación de candidaturas para formar parte del I Taller de Creación Sonora Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana que se celebrará en Valencia los días 14 y 15 de abril dentro de la programación de la edición 2018 del Festival Ensems. Tenéis hasta el día 28 de febrero para hacernos llegar vuestros trabajos. ¡Gracias por participar!

 

Descarregar les Bases de la convocatòria

 

Formulari d'inscripció

 

Concert commemoratiu del 30 aniversari del Cor de la Generalitat

There are no translations available.

webcorConcert 30 Aniversari Cor de la Generalitat Valenciana
Annya Pinto, soprano
Moisés Marín y Andrés Sulbarán, tenores
Cor de la Generalitat Valenciana
Francesc Perales, director
Orquestra de la Comunitat Valenciana
Plácido Domingo, director
 

Aquests són els finalistes del I Concurs de solistes de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana

There are no translations available.

Aquests són els finalistes que participaran el dia 29 de desembre en l'Aula Magistral del Palau de les ASrts Reina Sofia en el I Concurs de solistes convocat per la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i que té com a premi participar com a solista en la Trobada de Primavera de 2018 de la JOGV.

Llegiu-ne més...
 

Relació de candidats seleccionats per a la fase final del I Certamen de Joves solistes.

There are no translations available.

joves-solisteswebRelació de candidats seleccionats per a la fase final del I Certamen de Joves solistes.
El concert- audició tindrà lloc a l'aula magistral del Palau de les Arts Reina Sofia el 29 de desembre de 2017.

 

Descarregar la informació completa

 

 

 

 

RESOLUCIÓ de 16 de novembre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió d’ajudes a la producció i edició discogràfica per a l’any 2017. [2017/10725]

There are no translations available.

ana_ponce_2007RESOLUCIÓ de 16 de novembre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió d'ajudes a la producció i edició discogràfica per a l'any 2017. [2017/10725]

 

Podeu consultar el contingut de la Resolució al DOGV

 

RESOLUCIÓ de 19 d’octubre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions per al foment d’activitats musicals com ara l’organització de festivals, cursos de perfeccionament musical

dsc05085-webRESOLUCIÓ de 19 d'octubre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions
per al foment d'activitats musicals com ara l'organització de festivals, cursos de perfeccionament musical, concursos, projectes musicals de caràcter singular, gires i projectes de producció musical, durant els mesos de gener a desembre de 2017. [2017/9369]

 

Descarregar la informació completa en:   DOGV 19 d'octubre de 2017

 

El Institut Valencià de Cultura celebra el primer concierto del ciclo de Jóvenes Intérpretes en Castelló

There are no translations available.

clarinete-salvador-navarrow• Será el lunes 6 de noviembre a las 20.00 horas en el Casino Antiguo de Castellón
• El concierto forma parte del ciclo "Los lunes concierto"
• Es un concierto del clarinetista Salvador Navarro y el pianista Miquel Carbonell


En la primera parte del concierto se interpretarán obras de dos compositores franceses en las que encontramos el misticismo e impresionismo de Debussy junto al colorismo y los juegos que ofrece Poulenc, se trata de la "Première Rhapsodie" de Debussy i la "Sonata para clarinete y piano de Poulenc.

En la segunda parte se interpretan dos piezas cortas de inspiración española, seguidas de tres piezas de Stravinsky y para finalizar el concierto se interpretará una divertida obra de Carnicer. Las obras serán: "Mallorca(Barcarola) para clarinete y piano" de Isaac Albeniz, "Pieza en forma de Habanera" de Maurice Ravel, "Tres piezas para clarinete" de Igor Stravinsky y "Fantasía para clarinete y piano" de Ramón Carnicer.

Estos conciertos del ciclo de jóvenes Intérpretes que organiza el Institut Valencià de Cultura dan a conocer el trabajo de jóvenes músicos que han recibido la ayuda de esta institución.

Nacido en Valencia, comienza sus estudios de clarinete con el profesor Ricardo Matarredona Torres. En 2002 continua en el conservatorio Municipal José lturbi con el profesor Jose Luis Masó Baldoví y en el 2011 ingresa en el Real Conservatorio Superior de Música de Madrid bajo las enseñanzas de Justo Sanz.

Llegiu-ne més...
 

RESOLUCIÓ de 21 de setembre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici de 2017.

ana_ponce-curso

RESOLUCIÓ de 21 de setembre de 2017, del president de CulturArts Generalitat, per a la concessió de subvencions destinades a l'adquisició i reposició d'instruments musicals per part de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, durant l'exercici de 2017. [2017/8278]

 

http://www.dogv.gva.es/datos/2017/09/22/pdf/2017_8278.pdf

 


Pàgina 1 de 2

 

 

Nota legal - © Copyright 2014. CulturArts - Generalitat Valenciana.